Szerver hosting szolgáltatásunk

Professzionális szerver elhelyezés (server hosting) szolgáltatás
A Cyber Hosting Kft. megoldást nyújt az Ön hosting-vállalkozása számára, legyen szó egy szerver elhelyezéséről, vagy akár több száz gépes szerverpark üzemeltetéséről. Megfizethető alternatívát kínálunk azon cégek számára, melyeknek fontos a magas színvonalú szolgáltatás és a kiemelkedő rendelkezésre állás.
 

Tájékoztató a szerver hosting üzletág átalakulásáról

Szerver HostingA Cyber Systems Kft. önálló céget hozott létre szerver hosting szolgáltatásainak üzemeltetésére, Cyber Hosting Kft. néven.
Az új cég megalapítását az az örvendetes tény indokolta, hogy szerver hosting üzletágunk partnereinek száma megsokszorozódott az elmúlt időszakban, ezért az önálló, kifejezetten szerver hosting feladatok ellátására szakosodott cég formájában kívánunk, a jelenleginél is magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtani.

Az új cég megalapítása nem csupán formai változást jelent, hanem az üzemeltetés szerkezeti struktúrájának átalakítását is. Emellett új kedvezmények biztosításával is az a célunk, hogy partnereinknek minél versenyképesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Kedvezmények igénybevételének feltételei:

Azon egyéni előfizetőink számára, akik vállalják szerződésük időtartamának meghosszabbítását, és legalább két évre szóló, határozott időtartamú szerződést kötnek, havonta 1000 Ft értékben kedvezményt biztosítunk a jelenlegi – a Cyber Systems Kft.-vel kötött – szerződésében szereplő szolgáltatás díjából.*
Amennyiben Ön nem kíván 2 éves időtartamra vonatkozó szerződést kötni, a Cyber Hosting Kft.-vel kötött megállapodása automatikusan az eredeti szerződésben rögzített, változatlan feltételek mellett lép érvénybe.

További 1000 Ft értékű havidíj kedvezményt biztosítunk 12 hónapon keresztül azon ügyfeleink számára, akik jelenleg meglévő szerződéses állományukat új géppel, gépekkel bővítik, illetve azoknak is, akiknek segítségével új partnerekkel tudunk megállapodásokat kötni.

*A kedvezmény csak a számlafizetési határidők pontos betartása esetén vehető igénybe.
Azon esetben, ha az ügyfél a számlafizetéssel legalább egy alkalommal több mint 15 napos késedelembe esik a kedvezmény igénybevételére a késedelmes teljesítés időpontjától nem jogosult.

 

 
Vissza
 
aa@c2.hu tryit_clean@c2.hu tryit@c2mail.eu